Τρόποι Αποστολής

Η Jollify συνεργάζεται με τη Speedex Courier σε πανελλαδική κάλυψη και για την άμεση, ασφαλή και αξιόπιστη αποστολή των προϊόντων σε εσάς.

Ενημερώνουμε ότι, κρατήσεις δεν γίνονται για οποιαδήποτε χρονικό διάστημα. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας γίνεται η αποστολή σύμφωνα με τους παρακάτω περιγραφόμενους χρόνους παράδοσης.

 

Έξοδα Αποστολής

 • Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο κόστος των 3,00€ για αποστολές εντός Ελλάδας.
 • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50,00€.

Έξοδα Αντικαταβολής

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,00€.

Χρόνοι Παράδοσης Προϊόντων

 • Τα προϊόντα χρειάζονται 1-4 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν.
 • 1-3 ημέρες επιπλέον στις δυσπρόσιτες περιοχές.
 • Ενδεχόμενες καθυστερήσεις στις παραδόσεις παραγγελιών μπορεί να οφείλονται  σε περιπτώσεις  ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση των απεσταλμένων δεμάτων. Επίσης, η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει όταν είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή ηλεκτρονική (e-mail) επικοινωνία μαζί σας. Τέλος, καθώς όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας, επομένως σε παραγγελίες που ξεπερνούν το απόθεμα ενδέχεται να υπάρξει σχετική καθυστέρηση.
 • Σε περίπτωση εξαντλήσεως του αποθέματος προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας δώσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις!
  Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ.

Τρόποι πληρωμής

Στη Jollify μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

 • Με αντικαταβολή και επιπλέον κόστος 2.00€. Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή στην περίπτωση που θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της (ισχύει μόνο εντός Ελλάδας).  Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για αγορές συνολικής αξίας μέχρι 50,00€.
 • Μέσω χρεωστικής/πιστωτικής και προπληρωμένης κάρτας. Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover. Σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να προχωρήσετε στην πληρωμή σας το σύστημα μας θα σας μεταφέρει στο περιβάλλον της Eurobank, όπου γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες από οποιαδήποτε τράπεζα.
 • Με κατάθεση στην τράπεζα ή μέσω e-banking σε τραπεζικό λογαριασμό. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ο πελάτης θα πρέπει να προχωρήσει στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στον λογαριασμό που θα του σταλεί και με email κατά την ολοκλήρωση της αγοράς του. Κατά την αποστολή του ποσού ο πελάτης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το αναγνωριστικό της παραγγελίας του ως αναφορά πληρωμής. Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αμέσως μετά την επιβεβαίωση της συναλλαγής.
 • Με παραλαβή από το κατάστημα. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα κατόπιν σχετικής τηλεφωνικής παραγγελίας.